U ndan çmime për storiet më të mira në luftimin e varfërisë

 U ndan çmime për storiet më të mira në luftimin e varfërisë

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës në bashkëpunim me Ekipin e Kombeve të Bashkuara në Kosovës edhe këtë vit shënuan Ditën Ndërkombëtare për Zhdukjen e Varfërisë.
Me këtë rast u ndanë çmime për storiet më të mira të gazetarë ve për pasqyrimin dhe luftimin e varfërisë./21Media