Begu: Janë rreth 60 organizata të cilat janë bashkuar për një qëllim

Begu: Janë rreth 60 organizata të cilat janë bashkuar për një qëllim

Në 180 shtete të botës ka filluar “Java e Ndërmarrësisë Globale” me mbi 10 milionë pjesëmarrës. Kjo javë shënohet edhe në Kosovë, me 80 aktivitete dhe 60 organizata pjesëmarrëse. Hapja e kësaj jave në Kosovë është bërë sot nga Qendra e Inovacionit të Kosovës së bashku me Odën Ekonomike Amerikane./21Media