Pacientja vuante nga sëmundja kronike

Pacientja vuante nga sëmundja kronike

Vdekja e parë e një pacienti me koronavirus u raportua në Zvicër, njoftuan sot autoritetet e vendit.

Gruaja 74-vjeçare u shtrua në spital në Vaud të martën, raporton Reuters.

Ajo ishte një me rrezik të lartë dhe vuante nga një sëmundje kronike.