Eminiemi u intrevistua për tekstet kërcënuese ndaj Ivanka Trump

Eminiemi u intrevistua për tekstet kërcënuese ndaj Ivanka Trump

Reperi amerikan Eminem është marrë në pyetje nga Sherbimi Sekret Amerikan rreth “tekstit kercenues” drejt zonjës së parë amerikane, Ivanka Trump.

Bëhet fjalë për këngën e vitit 2017 “Framed” këngë kjo pjesë e albumit të tij që doli në vitin 2017 “Revival”.

Sipas raportimeve në mediat e huaja, pas takimit me artistin dhe avokatët e tij, Shërbimi Sekret nuk pranoi t’i referohej çështjes së prokurorëve federal, duke e liruar atë pasi prokurori konsideronte se nuk kishte arsye objektive për të ngritur padi. /21Media