Të hospitalizuar janë 49 pacientë të prekur me Covid-19.-Ajazaj- Berisha: 7 janë në oksigjenoterapi, dy në ventilim mekanik/-Ahmeti: Sot lirohet pacienti 0 me koronavirus.-Ajazaj- Berisha: Vazhdimisht po furnizohemi me materiale mbrojtëse

Të hospitalizuar janë 49 pacientë të prekur me Covid-19.-Ajazaj- Berisha: 7 janë në oksigjenoterapi, dy në ventilim mekanik/-Ahmeti: Sot lirohet pacienti 0 me koronavirus.-Ajazaj- Berisha: Vazhdimisht po furnizohemi me materiale mbrojtëse

Personi parë i diagnostikuar me Covid-19 në Kosovë, 77 vjeçari nga Stublla e Vitisë, është shëruar dhe liruar sot nga Klinika Infektive, që është lajm i mirë në këtë betejë me pandeminë Covid-19.

Ndërsa në Klinikën Infektive aktualisht janë të hospitalizuar 49 pacientë të prekur me Covid 19. 40 prej tyre janë në gjendje stabile, 7  në gjendje të rëndë, tre në mjekimin intensiv. E infektuar nga Covid 19 doli edhe një infermiere.(Teksti- Valmira HOTI, kamera- Lulzim FANA)./21Media