Një gjest i jashtëzakonshëm nga aktorja e njohur

Një gjest i jashtëzakonshëm nga aktorja e njohur

Aktorja e njohur, Olivia Newton-John vendosi të shesë disa sende nga karriera e saj e gjatë për të mbledhur para për një spital për trajtimin e kancerit. Ajo hodhi në shitje gjithashtu një xhaketë lëkure të zezë që veshi në filmin “The Brilliant” në një ankand të mbajtur në Beverly Hills, me një çmim prej 200 mijë dollarë.

Aktorja, e cila u diagnostikua me kancer 27 vjet më parë, tha se do të dhurojë shumë para në një spital që themeloi në Melburn, Australi.

“Nuk jam aspak e trishtuar dhe do të shkëputem nga ato gjëra. Këto janë vetëm gjëra, dhe unë përpiqem të mos bashkëngjitem me to. Do të ruajë kujtime dhe fotografi të dashura”, tha Olivia.

Ankandi do të përfshijë gjithashtu 500 artikuj të tjerë të saj. Pjesët më të dashura të veshjeve dhe bizhuterive do të mbahen nga vajza e saj.