Grupmosha të ndryshme ecin në shtigjet e parkut të Gërmisë

Grupmosha të ndryshme ecin në shtigjet e parkut të Gërmisë

Parku Nacional i Gërmisë në kryeqytet, vazhdon të mbetet destinacioni  më i preferuar i shumë qytetarëve, për të kaluar një ditë nëpër shtigjet e ecjes. Nga ora 06.00 e mëngjesit qindra  qytetarë të grupmoshave të ndryshme ecin nëpër shtigjet e Gërmisë, për  shëndet dhe atraksion./21Media