“Fifty Shades of Gay” u shfaq në Amerikë

“Fifty Shades of Gay” u shfaq në Amerikë

Para një auditoriumi të konsiderueshëm, në Manhattan të Nju Jorkut në teatrin “La Mama” u shfaq premiera për Amerikën e shfaqjes së Jeton Nezirajt, “Fifty Shades of Gay” (Fifti Shejds of Gej). Kjo shfaqje trajton jetën dhe realitetin e komunitetit LGBT si dhe lakimet e adaptimet që shoqëria kosovare po detyrohet t’i bërë nga Komuniteti ndërkombëtar, në mënyre që të arrijë integrimet evropiane. Shfaqja u mirëprit nga publiku i shumte. Autori i shfaqjes, Jeton Neziraj, duke biseduar me korrespondentin e Radiotelevizionit 21 në Nju Jork, Halil Mulën, tha se ishte i kënaqur me pritjen qe iu be shfaqjes se tij. Ndjekim deklaratën e Nezirajt.Raport i korrespodentit tonë në Nju Jork, Halil MULA./21Media