Shfaqja i dedikohet ish drejtorit të BKK-së, Ahmet Brahimajt

Shfaqja i dedikohet ish drejtorit të BKK-së, Ahmet Brahimajt

Baleti Kombëtar  i Kosovës po sjellë premierën e dytë për këtë vit dhe të parën pas rihapjes nga pandemia. Koreografi nga Turqia, Mehmet Balkan ka bërë koreografinë e shfaqjes “Sisters” e cila trajton dashurinë e dy motrave për të njëjtin djalë. Kjo premierë është dedikim për ish drejtorin e këtij institucioni, Ahmet Brahimajn.( E pergaditi- Abaz KRASNIQI)./21Media