Rahoveci dhe Theranda, përveç problemeve me pandeminë, gjatë dy ditëve të fundit janë goditur nga reshjet e mëdha të shiut, me ç’ rast nga vërshimet kanë pasur dëme të konsiderueshme në bujqësi.(Teksti-Kujtesa Bajrami FANA, kamera-Fatos VESELI )./21Media