Çrregullimet e të pamurit vijnë si pasojë e disa problemeve me sy.

Oftalmologu, Agon Rrusta në programin e mëngjesit “Për ditë të Mbarë” ka zbuluar disa nga problemet më të shpeshta që shkaktojnë verbimin e syve.

Sipas oftalmologut mund të kemi çrregullime infektive, lëndime, trauma të syve, sëmundje gjenetike (që janë më të rralla por, më serioze), pëlhura e syve që është një problem shumë i shpeshtë, realisht shkaktari numër një i vërbimit.

Rrusta tha se çrregullimet janë në shumë nivele dhe mund të prekin shumë pjesë të syve.

Sipas oftamologut ndër problemet më të shpeshta janë problemet me dioptri./21Media