Mungesa e ministrit të Punëve të Brendshme, Agim Veliu në interpelancë, për të dytën herë radhazi nxiti reagime të opozitës.

Në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës u miratuan vetëm dy pika të rendit të ditës dhe për shkak të mungesës së kuorumit u shtynë për ndonjë seancë tjetër një varg projektligjesh deh çështjesh të tjera, përfshirë edhe projektrezolutën për të pagjeturit./21Media

Përgatiti: Albulena Nuha