Fillojnë shkarkimet dhe emërimet e reja në institucionet e kulturës

Fillojnë shkarkimet dhe emërimet e reja në institucionet e kulturës

Me të kuptuar vendimin e Ministrit të Kulturës, Kujtim Gashi, për shkarkimin e këshillit drejtues të Galerisë Kombëtare, këta të fundit u shprehën të pa kënaqur me këtë vendim. Sipas tyre, ata ende nuk kanë marrë një shkresë zyrtare për një vendim të tillë të ministrit, duke e quajtur këtë vendim si të ndikuar nga njerëz të zhgënjyer. Në anën tjetër, në Ministrinë e kulturës thonë se vendimi është marrë në bazë të ligjit dhe pa asnjë ndikim. /21Media