Ka vazhduar sot në Shkodër protesta kundër vrasjes së Klodian Rashës.

Protestuesit, veçanërisht fëmijë dhe adoleshente pasi marshuan fillimisht në Pedonale janë kthyer tek  selia e socialisteve të Shkodrës.

Ata kanë hyrë brenda dhe kanë nxjerr jashtë dokumentet e po ashtu objektet e zyrës dhe ua kanë vënë flakës, raportojnë mediat në Shqipëri.

Po ashtu raportohet se në radhët e protestuesve ka pasur thirrje për djegien e godines.