Të gjithë duan fotografi të mahnitshme në median e tyre sociale. Por është e vështirë të bësh një fotografi të përsosur. Edhe nëse fotografia rezulton e shkëlqyeshme, mund të mungojë një magji e caktuar në të që e bën atë me të vërtetë të jashtëzakonshme.

Është një thënie që fillon me “kur jeta të jep limon …” Epo, ndonjëherë jeta nuk të jep as atë. Çfarë të bëjmë atëherë? Përgjigja e artistit dixhital, Max Asabin është — Photoshopi!

Artisti rus filloi si i vogël, si një hobi, por është bërë një mjeshtër i vërtetë dhe profesionist i redaktimit të fotografive, transmeton rtv21.tv.

Ai ka fituar 267 mijë ndjekës në Instagram dhe profile të tjera të mediave sociale.

Djaloshi i mprehtë në mënyrë dixhitale, kështu që ju mund ta gjeni atë në pothuajse çdo platformë të mediave sociale që ekziston./21Media