Ngrohja përmes Termokosit

Ngrohja përmes Termokosit

Shkolla fillore “Naim Frashëri” në Prishtinë , së shpejti do të lidhet me rrjetin e ngrohjes qëndrore nga Termokosi, projekt ky i cili do të kushtojë 6 milionë euro dhe do të përfshijë shkolla dhe lagje të tjera në kryeqytet./21Media