Ekspozita, art dhe diskutime me artistë e filozofë ndërkombëtarë

 Ekspozita, art dhe diskutime me artistë e filozofë ndërkombëtarë

 Në Prishtinë është duke u mbajtur “Shkolla verore si shkollë”, organizuar nga Qendra për Art Bashkëkohor “Stacion”. Në këtë ngjarje disaditore diskutohen tema të ndryshme që sfidojnë shoqërinë dhe konceptet por edhe diskutime rreth artit dhe të ardhmes. Personalitete të shumta botërore që kanë zënë vend në këtë program, shprehen të kënaqur me audiencën kosovare./21Media