Këshilli i Prindërve: Ky vendim i qeverisë shkon në dëm të nxënësve

Këshilli i Prindërve: Ky vendim i qeverisë shkon në dëm të nxënësve

Vendimi i Qeverisë së Kosovës për ndërprerjen e procesit arsimor para kohe dhe zgjatjen e pushimit dimëror do të shkojë në dëm të nxënësve, thonë në Këshillin e Prindërve të Kosovës dhe ndër njohës të arsimit. Sipas tyre, nxënësit do të ngecin në mësim-nxënie. Derisa në Sindikatën e Bashkuar të Arsimit vlerësojnë se, të gjitha lëndët mësimore do të plotësohen në gjysmëvjetorin e dytë.(Teksti- Albulena NUHA, kamera- Sahit TROSHUPA)./21Media