Këshilli i Prindërve dhe njohës të arsimit nuk e shohin të arsyeshme këtë hap

 Këshilli i Prindërve dhe njohës të arsimit nuk e shohin të arsyeshme këtë hap

Gjendja epidemiologjike diktoi edhe ecurinë e mësimit në shkollat e Kosovës. Gjysmëvjetori i parë përfundoi më herët se zakonisht, ndërsa në pritje të fillimit të gjysmëvjetorit të dytë më 18 janar është hapur diskutimi në lidhje me plotësimin e orëve mësimore gjatë pushimit dimëror.(Teksti-Albulena NUHA, kamera- Sahit TROSHUPA)/21Media