Njëri ndër këngëtarët më të dashur të skenës, Shkumbin Ismaili po shijon pushimet së bashku me familjen e tij në Shqipëri. I lumtur përkrah gruas dhe fëmijëve të tij, artisti ka sjellë një portret të bukur familjar nga pushimet.

Ismaili njihet për zërin e tij të veçantë dhe këngët e bukura që i sjellë./21Media