Paralajmërohet mbledhje e përbashkët e qeverive Kosovë - Maqedoni.-Zaev: Autostrada Shkup-Bllacë do të fillojnë vitin e ardhshëm

Paralajmërohet mbledhje e përbashkët e qeverive Kosovë – Maqedoni.-Zaev: Autostrada Shkup-Bllacë do të fillojnë vitin e ardhshëm

Kryeministri Avdullah Hoti gjatë vizitës në Maqedoni të Veriut u takua me kryeministrin e këtij shtetit fqinj Zoran Zaev. U pajtuan që të mbahet mbledhje e përbashkët e qeverive të Kosovës dhe Maqedonisë së veriut posa të krijohen kushtet epidemiologjike. Mbledhja e përbashkët shihet si mundësi të arrihen marrveshje të reja bashkëpunimi midis dy shteteve./21Media