Shifra nga Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve

Shifra nga Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve

KSHZ në një konferencë për media kanë bërë të ditur të dhënat për daljen e votuesve në zgjedhjet presidenciale në Maqedoninë e Veriut, shkruan rtv21.tv.

Dalja në zgjedhje deri në orën 18:30 ka qenë 39.71%. Rezultatet do të vazhdojnë të mblidhen, dhe rezultatet përfundimtare për përqindjen e votuesve do të publikohen më vonë./21Media