Shkurte Fejza Dekorohet me Çelësin e Tiranës nga Erion Veliaj

Në prag të koncertit jubiljar për 50-vjetorin e karrierës, artistja e mirënjohur Shkurte Fejza u dekorua me Çelësin e Tiranës nga kryetari i Bashkisë, Erion Veliaj.

Ky nderim i veçantë u bë në shenjë mirënjohjeje për kontributin e saj të jashtëzakonshëm në fushën e muzikës dhe përfaqësimin e denjë të kulturës shqiptare.

Në fjalën e tij, Veliaj shprehu mirënjohjen e tij të thellë për artisten, duke e cilësuar Shkurte Fejzën si një ambasadore të kulturës shqiptare. “Ky çelës simbolik i kryeqytetit është një shenjë e mirënjohjes sonë për gjithë çfarë ka bërë ajo për artin dhe kulturën shqiptare”, tha Veliaj.

Back to top button