Erdogan sot ka mbërritur në Bosnje

Erdogan sot ka mbërritur në Bosnje

Sot në Aeroportin Ndërkombëtar në Sarajevë, një konflikt i hapur i anëtarëve të Policisë Kufitare të BeH dhe sigurisë së presidentit të Turqisë, Recep Tayyip Erdogan është shmangur, për shkak të refuzimit për të kaluar nëpër procedurën e rregullt të kontrollit të aeroportit.

Incidenti është konfirmuar për portalin Klix nga drejtori i Policisë Kufitare të BeH, Zoran Galiq, i cili vlerësoi profesionalizmin dhe reagimin e anëtarëve të Njësisë së Policisë Kufitare të BeH, falë të cilëve, thuhet se gjithçka kaloi pa probleme.