Policia e trafikut zbaton planin "Semafori"

Policia e trafikut zbaton planin “Semafori”

Ndërkohë Policia e Kosovës po vazhdon me marrjen e masave në mënyrë që të këtë një siguri në trafik rrugor si dhe uljen e aksidenteve të cilat shpesh po jenë fatale. Policia në Prishtinë ka filluar ta zbatojë planin operativ “Semafori”, cak i të cilit është identifikimi i shoferëve të cilët nuk e respektojnë dritën e kuqe të semaforit./21Media