Sipas nënës së tij, vogëlushi mendoi se shoferit shishja i kishte rënë nga dora

Sipas nënës së tij, vogëlushi mendoi se shoferit shishja i kishte rënë nga dora

Edhe pse vetëm një vjeçar, vogëlushi nga Kina Sun Jiruai kujdeset për mbrojtjen e mjedisit. Kjo dëshmohet më së miri në një video ku një shofer shihet duke e hedhur një shishe plastike nga xhami i veturës, kurse Sun Jiruai shihet duke ia kthyer shishen shoferit, përmes xhamit.


Sipas nënës së tij, Jiruai mendoi se shishja i kishte rënë nga dora dhe po tentonte ta ndihmonte shoferin. /21Media