Shokohet nëna, foshnja lindi me dy dhëmbët e parë

7 Maj 2019

Rast i rrallë!

Rast i rrallë!

Një nënë është shokuar pasi zbuloi se foshnja e saj e porsalindur kishte dy dhëmbët e përparmë.

Nerissa Woodward solli në jetë vajzën, Emilia Harper Jaymes Bridge. Por, vetëm një orë më vonë ajo zbuloi se foshnja saj lindi me dy dhëmbët e saj të poshtëm.

18-vjeçarja dhe partneri i saj, Michael Bridge me të kuptuar se vajza e tyre lindi me dhëmbë, kërkuan ndihmën e mjekëve.

Sapo e kam vërejtur këtë, e dërgova partnerin tim për të marrë një dado pasi nuk mund ta besoja. Ishte vetëm një orë pasi mbërriti në jetë, e kuptova kur doja ta ushqeja.“, tha nëna.