Artistët dhe sportistët të jenë më të zëshëm!

Artistët dhe sportistët të jenë më të zëshëm!

Ideja për ndarjen e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit po bënë bujë gjithandej. Afërdita Fazliu vlerësoi se kjo ide është shokuese, për shkak se u shpreh se nuk ka pasur kurfarë paralajmërimi dhe se kishte shpresa se kjo do të ishte temë debati mes partive./21Media