Ndërtoi gjashtë shtëpi për familjet skamnore në fshatra të Kukësit

Ndërtoi gjashtë shtëpi për familjet skamnore në fshatra të Kukësit

Shoqata “Feniks” e Ferizajt kësaj here ndihmoi në Shqipëri. Ndërtoi gjashtë shtëpi për familjet skamnore në fshatra të Kukësit. Kjo shoqatë e udhëhequr nga Milaim Jashari deri më tani ka ndërtuar në Kosovë mbi 270 shtëpi, falë solidaritetit të njerëzve të vullnetit të mirë në vend dhe në mërgatë.(Teksti-Valmira HOTI, kamera- Vllaznim JAKUPI)/21Media