Sot është hedhur shorti për grupet në Ligën e Kampionëve në Nyon të Zvicrës.

Spanja, Anglia, Gjermania dhe Italia kanë nga katër skuadra pjesëmarrëse në grupe, ndërsa pas tyre vjen Franca dhe Rusia me nga tri ekipe të tjera dhe dy janë nga Ukraina.

Portugalia, Belgjika, Holanda, Austria, Turqia, Danimarka, Greqia dhe Hungaria përfaqësohen me nga një ekip në garën më të madhe evropiane për klube.

Grupet: 

Grupi A: Bayern Munich

Grupi B: Real Madrid

Grupi C: Porto

Grupi D: Liverpool

Grupi E: Sevilla

Grupi F: Zenit

Grupi G: Juventus

Grupi H: PSG.