Bjeshkët e Istogut atraktive - komuna rregullon rrugët e zonat turistike

Bjeshkët e Istogut atraktive – komuna rregullon rrugët e zonat turistike

Bjeshkët e Istogut vazhdojnë të jenë atraktive për vizitor. Qafa e Shoshanit me shumë stane dhe  qindra dele. Rrugët për zonat turistike po rregullohen nga komuna e Istogut. Reportazh I Bahtir Cakollit./21Media