Miratohet  Rregullorja për emërime

Miratohet  Rregullorja për emërime

Këshilli Prokurorial i Kosovës ka shpallur sot konkursin për emërimin e Kryeprokurorit të Prokurorisë Speciale të Republikës të së Kosovës, dhe konkursin për emërimin e Kryeprokurorit të Prokurorisë Themelore në Prishtinë./21Media