Shpati direkt nga karantina

Shpati direkt nga karantina

Këngëtari i mirënjohur shqiptar, Shpat Kasapi në një lidhje direkte në “1 Kafe prej Shpisë”, tha se po mendon të realizojë një cover dhe një këngë e ka të gatshme, mirëpo pritet realizimi i klipit, i cili ishte paraparë të realizohej në Lion të Francës. Ky klip i këngës pritet të realizohet pas kalimit të kësaj situate.

Ndërsa për coverin tha se është befasi./21Media