Ahmeti: Sot i mbusha 20 vjet!

Ahmeti: Sot i mbusha 20 vjet!

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka ndarë pak kohë nga angazhimet në punë, për t’i falënderuar familjarët, miqtë dhe përkrahësit e tij për urimet e datëlindjes.

Ahmeti sot feston datëlindjen e 40-të, por thotë se ka mbushur vetëm 20 vjet. Një fotografi nga arkivi i rinisë, ishte përzgjedhja e kryetarit për t’ia bashkangjitur falënderimit./21Media

Familja Ahmeti sot feston