Ç' thuhet në komentin e BBC-së lidhur me situatën në Ballkan?

Ç’ thuhet në komentin e BBC-së lidhur me situatën në Ballkan?

Mos hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut BBC në një koment ta saj e konsideron baraspeshim diplomatik të Bashkimit Evropian, i cili në fillim ofroi shtrëngim të duarve për ta shpërfillur më pas  më pas të njëjtën kauzë./21Media