Ata u shpëtuan mbrëmë vonë

Ata u shpëtuan mbrëmë vonë

Grupi humanitar Hands Open nga Spanja njoftoi se ka shpëtuar 44 migrantë në Detin Mesdhe, duke përfshirë një djalë dhe një foshnje, të cilët ishin në një varkë duke provuar të arrinin brigjet evropiane.

Ata u shpëtuan mbrëmë vonë në zonën e shpëtimit të Maltës, rreth 80 kilometra larg ishullit italian të Lampedusa.

Janë shpëtuar 44 persona, përfshirë 38 burra, një djalë katër vjeç, dy foshnje, njëra gjashtë dhe tjetra nëntë muajsh.