Mejkët mbetën të habitur

Mejkët mbetën të habitur

Bola Shankar nga India ka ngrënë 116 gozhda të çelikta, disa copëza të metalta dhe një kabllo të gjatë gjithashtu të çeliktë.

E të gjithë këto mjekët janë detyruar t’i nxjerrin nga barku

Kirurgu nga Bundi, qytet ky në Rajastan, mbeti i habitur kur i bëri rëntgenografinë, dhe pa se në barkun e pacientit kishte shumë mjetet të metalta.

I propozova të kryej disa analiza shtesë për ta konfirmuar atë të dyshoja. Por, dyshimet e mia dolën të jenë të sakta”, citohet të ketë thënë mjeku.

Pacienti Bola Shankar, i është nënshtruar intervenimit kirurgjik për t’ia shpëtuar jetën nga mjetet e mprehta të metalit.

Shankar me profesion është bujk, i cili nuk ka mundur t’ua shpjegoj se pse kishte gëlltitur aq shumë gozhda dhe mjete tjera të metalta. /21Media