Shpikje të shkëlqyera

Shpikje të shkëlqyera

Shumë pajisje dhe zgjidhje të reja të projektimit po bëhen gjithnjë e më shumë të përfshira në jetën tonë të përditshme.

Ato janë krijuar për ta bërë jetën më të rehatshme kudo që jemi dhe çfarëdo që ne po bëjmë – gatim në kuzhinë, larje në banjë, madje edhe kur ngasim një makinë.

Më poshtë ju sjellim disa shpikje që mund të ju ndihmojnë mjaft në përditshmëri./21Media

Matja e alarmit: duhet të ngriheni për ta fikur

Një llak-pastrues për fruta

Bordi hekurosjes, i cili dyfishohet si pasqyrë

Duke pushuar me energji diellore

Një shtrat që ju bën të qetësoheni

Një rrjetë për tharjen e këpucëve

Stërvitje duke punuar

Një “pelenë” për pastrimin e vendeve të vështira për t’i arritur

Një prizë portative me energji diellore