16 shpikje mjaft interesante

16 shpikje mjaft interesante

Shpikjet e panevojshme është një llogari në Instagram që boton produkte jo-aq-thelbësore dhe të krijuar nga Matt Benedetto. Ai thotë se ata zgjidhin probleme që nuk ekzistojnë me të vërtetë, shkruan Bright Side.

Sidoqoftë, nuk është aq të sigurt për këtë. Duket sikur disa nga gjërat patjetër do të futeshin në një sërë situatash.

Më poshtë ju sjellim një përzgjedhje të disa prej shpikjeve të Matt Benedetto-s, të cilat sigurisht mund t’i përdornim në ndonjë situatë./21Media