Shpikje interesante dhe të dobishme

Shpikje interesante dhe të dobishme

Bota moderne i ka disa të mira. Njerëzit e zakonshëm kthejnë imagjinatën e tyre dhe krijojnë shpikje me të vërtetë të dobishme.

Ka këshilla të dobishme për të gjithë: burra dhe gra, ata që riparojnë shtëpitë e tyre dhe jo vetëm. Shikoni shpikjet e mëposhtme, mbase mund të ju frymëzojnë.

Bright Side ka mbledhur disa shembuj të dobishëm për jetën nga njerëz tepër krijues, të cilët do t’ua sjellim më poshtë./21Media

Me këtë ide, macja juaj nuk do të sulmojë më lulet tuaja

Përdorni një pirun ose 2 si një jastëk për ftohjen e laptopit

Përdorni një shirit magnetik në sirtar për të mos humbur telat e flokëve

Një tigan me ujë të nxehtë do të zëvendësojë një hekur

Për të transportuar supën tuaj nga një vend në tjetrin, përdorni shirita gome

Një mbajtës i telefonit i bërë nga një lidhëse flokësh

Tani mund të shkoni me pushime dhe të mos shqetësoheni për asgjë!

Për çifte xheloze: Vendoseni telefonin tuaj brenda një kutie bosh tortash. Nëse i dashuri juaj dëshiron ta kapë, nuk do të kalojë pa u vënë re