Ide interesante me produkte të thjeshta

Ide interesante me produkte të thjeshta

Matt Benedetto është duke prekur bazën me grupin e tij të fundit të shpikjeve interesante.

Ai vazhdimisht është në kërkim për të gjetur probleme ekzistuese dhe t’i zgjidh me produkte të panevojshme dhe shumë të thjeshta, transmeton rtv21.tv.

Javët e fundit Benedetto ka hartuar një koleksion të ri të shpikjeve që padyshim keni nevojë për këto.

Shpikjet janë aq të thjeshta por, impresionuese. Sandale që kthejnë hapat tuaj mrapsht në plazh, tregues drejtimesh kur je duke drejtuar biçikletë e mbajtës telefoni kur jeni duke u relaksuar si dhe shumë gjëra të tjera./21Media