Pas emërimit të përfaqësuesit të posaçëm të SHBA-së për Ballkanin

Pas emërimit të përfaqësuesit të posaçëm të SHBA-së për Ballkanin

Emërimi i Matthew Palmerit, përfaqësues i posaçëm i Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Ballkanin Perëndimor, u komentua në Kosovë dhe në Serbi.

Presidenti Hashim Thaçi mirëpriti një rol në rritje të SHBA-së në rajonin tonë.

Ndërsa, ministri i jashtëm i Serbisë Ivica Daciq vlerësoi se kjo është shenjë që SHBA-ja dëshiron të bëjë një zgjidhje të shpejtë në Ballkanin Perëndimor./21Media