Policia e Kosovës thërret qytetarët për bashkëpunim

Policia e Kosovës thërret qytetarët për bashkëpunim

Vjedhjet dhe plaçkitjet e armatosura në Kosovë kohët e fundit kanë marrë hov, ndërsa Policia kërkon bashkëpunim me qytetarët për të parandaluar këtë dukuri. Organet e rendit dhe sigurisë tashmë kanë rritur patrullimet  përfshirë edhe njësitet e specializuara policore me armë të gjata për më shumë efikasitet ndaj këtyre rasteve.(Teksti- Fitore ADEMi, kamera-Gyner MUJA)./21Media