5 raste të ngacmimeve seksuale në vitin 2018                                                            

5 raste të ngacmimeve seksuale në vitin 2018                                                            

Abuzimet dhe ngacmimet seksuale ndaj nxënësve në shkolla dhe universitete janë fenomene mjaft shqetësuese dhe jo pak të shprehura. Sipas të dhënave të Policisë së Kosovës gjatë vitit 2018 janë raportuar 5 raste të ngacmimeve seksuale në shkollat fillore dhe të mesme në nivel të Kosovës. Sipas Organizatës për Rritjen e Cilësisë në Arsim këto raste janë në numër edhe më të madh, mirëpo nuk raportohen./21Media