Tërmet në Shqipëri dhe Maqedoni

Tërmet në Shqipëri dhe Maqedoni

Sot në orët e para të mëngjesit një tërmet ka lëkundur Maqedoninë dhe Shqipërinë.

Sipas Agjencia Botërore Sizmologjike, tërmeti i sotëm që ndodhi rreth orës 2 të mëngjesit ishte me fuqi 3.6 shkallë të Riterit, ndërsa epiqendër e tij ishte në jug të Maqedonisë, afër Resnjës dhe në Shqipëri.

Ende nuk është raportuar për dëme eventuale.