Mithat Haxhiislami sugjeron që t’i përvetësojmë disa tradita japoneze

Mithat Haxhiislami sugjeron që t’i përvetësojmë disa tradita japoneze

Në Japoni jetojnë rreth 100 shqiptarë. Në kryeqytetin e këtij shteti janë rreth 30 bashkëkombës tanë. Të gjithë gëzojnë shëndet të plotë, pohoi në emisionin BonBon të Radiotelevizionit 21, Mit’hat Haxhiislami, që jeton në Tokio. Lavdëron japonezët dhe sugjeroi që në këtë kohë pandemie t’i përvëtësojmë disa tradita të këtij populli.(E pergaditi- Lorik BAKIJA)./21Media