Komisioni për Buxhet dhe Transfere, sot mban mbledhjen e radhës, ku do të shqyrtojë raportin e shpenzimeve të Kuvendit të Kosovës për tremujorin e parë të vitit 2020.

Ky komision, duke filluar nga ora 10:00, do të shqyrtojë edhe kërkesën e Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës për miratimin e taksave vjetore për vitin 2020.

Po ashtu, do të shqyrtohet raporti financiar për periudhën janar-mars 2020 dhe programin e shpenzimeve të Radiotelevizionit të Kosovës për periudhën 1-30 qershor 2020.