Pezullimi i punës në ambulancat specialistike të QKUK-së,  reagon Shoqata e pacientëve: Po rrezikohet shëndeti i qytetarëve

Pezullimi i punës në ambulancat specialistike të QKUK-së,  reagon Shoqata e pacientëve: Po rrezikohet shëndeti i qytetarëve

Si pasojë e rritjes së rasteve me koronavirus Shërbimi Spitalor Klinik Universitar ka pezulluar punën në Ambulancat Specalisitike në Qendrën Klinike Universitare. Pacientët shprehën të mllefosur ndaj këtij vendimi, pasi siç thonë, po detyrohen të shkojnë në klinika private. Në Shoqatën e të drejtave të pacientëve thonë se mos ofrimi i shërbimeve në ambulancat specialistike rrezikon shëndetin e një pjese të qytetarëve si dhe godet familjet e varfra./21Media