Ministria e Shëndetësisë ë Maqedonisë së Veriut bëri të ditur se gjatë 24 orëve të fundit kanë vdekur shtatë persona të prekur me Covid-19, ndërsa nga 1648 testime të realizuara, 383 persona kanë rezultuar pozitivë me Covid-19, derisa janë shëruar 95 persona.

Shkupi vazhdon të ketë numrin më të lartë të të infektuarve.

Shkup-201, Kumanovë-11, Shtip-21, Prilep-20, Tetovë-8, Sstrugë-5, Veles-9, Manastir-12, Ohër-4, Kavadarc-7, Gostivar-6, Gjevgjeli-8, Strumicë-20, Kriva Pallankë-6, Radovish-7, Koçan-7, Probishtip-3, Berovë-5, Vallandovë-4, Vinicë-1, Dellçevë-4, Sveti Nikollë-5, Kërçovë-4, Resnjë-2 dhe Negotinë-3.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjisturar 95 pacientë të shëruar nga virusi korona.

Shkup-43, Kumanovë-6, Shtip-3, Tetovë-10, Manastir-2, Ohër-2, Kavadarc-1, Gjevgjeli-3, Strumicë-1, Kriva Pallankë-3, Radovish-3, Koçan-8, Bberovë-2, Vallandovë-3, Sveti Nikollë-2 dhe Kërçovë-2, shkruan TV21./21Media