Shtatzënat dhe fëmijët e infektuar me Covid-19 !?

Në Gjinekologji 15 shtatzëna me Covid-19, asnjëra e vaksinuar
Në Pediatri 3 fëmijë me Covid-19, dy prej tyre tre muajsh dhe një 7 vjeç
Kjo valë infektimesh goditi në masë të madhe edhe shtatzënat dhe fëmijët dhe fatkeqësisht pati edhe viktima. Në Klinikën e Gjinekologjisë aktualisht po mjekohen 15 shtatzëna dhe asnjëra nga to nuk është e vaksinuar. Ndërsa në Klinikën e Pediatrisë po mjekohen tre fëmijë të infektuar me Covid-19, dy tre muajsh dhe njëri 7 vjec./21Media

Back to top button